.Archive Pages Design$type=blogging$count=15$label=hide


F.A.Q. relating to Accounting Education

Question 1. What is Accounting Education?

Ans. : Accounting Education is an e-tutorial in which include accounting basics teaching for beginners, video tutorials, accounting and business news and accounting career tips and solution of practical accounting problems . It is one of the most popular Accounting blogs in the world.

Question 2. What is the importance of this site ?

Ans. : We help to solve difficult problems in the field of accounting .We are trying to become troubleshooter in the field of accounting

Question 3. Who is the Writer of this website?

Ans. : The site is written by Prof. Vinod Kumar , a well known teacher , professional blogger and Founder of Accounting Education Website .

Question 4. How old is this blog?

Ans. : Accounting Education was launched in Jan. 2008.

Question 5. What does the word "Excel Your Self" mean?

Ans. : Excel your self is psychological technique of creating positive thinking. It teaches us that If we want to succeed in any field , then we should do competition with ourselves .

Question 6. How do you make money ?

Ans. : All Our income is through advertising revenue generated from the blog using programs like Google AdSense and feed blitz news letter and Adbrite . We do not receive any fees from accountants and companies whose problems solved by us in this Site .

Question 7. How many hours do you spend blogging?

Ans. : I spend about between 10 - 12 hours per day.

Question 8. I need some help or have a question. How do I contact you ?

Ans. : If you need help related to accounting or any other general , you can contact me
via this form or at my email vinod_13242002@yahoo.com

Question 9. Can we connect on social networking websites ?

Ans. : Yes , You are welcome to connect with me on YouTube , Facebook, and Flickr

Question 10. Any testimonials of Accounting Education Site ?

Ans. : Read Quotes and testimonials of Accounting Education Site here .

Question 11. Can I read this site only in English ?

Ans. : No , you can also read this site in 20 languages except English Language . For choosing your own language , Please click on the language button right of this site to translate any page in your native language. The contents of this site are available in français, deutsch, nederlands, italiano, español, português, हिन्दी, 中文, عَرَبيْ, pусский, 日本語, 한국어, română, polski, Ελληνική, čeština and many more .


Comments on this Website: 1

Accounting Accounting Notes Accounting Presentations Accounting Software Accounting Solutions Business & Finance Business Solutions Career Solutions Computers & Internet Education Educational Solutions Finance Solutions Financial Accounting journal entries Latest Answers Management Accounting Philippines question Renting & Real Estate Rewards Small Business Tally Tax Solutions Taxation testimonials video
Accounting ! Answers: F.A.Q. relating to Accounting Education
F.A.Q. relating to Accounting Education
Accounting ! Answers
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago